”Let me read your booty, and I will reveal your denim destiny!”

I min jakt på retail marketing scoops att skriva om, stötte jag på ”The Booty Reader”. Idén i sig kändes kanske inte jätte unik, men jag är en sucker för snygg design och rolig kommunikation. Först och främst tycker jag att det är rätt jobbigt att handla jeans, men skulle jag få hjälp av The booty  Reader, som ger mig fina komplimanger när jag laddar upp bilder på min behind , så skulle jag definitivt testa Old Navy jeans.

Ok, om vi nu översätter detta till dagligvaruhandeln, så skulle jag tacksamt ta emot en variant av denna lösning. Kommer du ihåg ”Här är ditt kylskåp” där kändisar fick besök av programledar från SVT. Jag älskade det programmet, det var så inspirerande att se delikata måltidslösningar bli tillagade på en lökskrutt och en gammal konserv med bullens korv.

Linas matkasse är säkert hur bra som helst, men jag skulle vilja se ett alternativ där man kan göra tvärt om. Precis som med ”The Booty Reader” vill jag ladda in förutsättningarna och sen få ett förslag.

Föreställ dig att du kommer hem efter jobbet, fyller i ett forumlär av något slag på de ingredienser som du har hemma, och vips säger den  ” Den virituella kocken” – Oh la la, fiskpinnar med makaroner, a fine choice indeed! Smaklig spis!

En reaktion på ””Let me read your booty, and I will reveal your denim destiny!”

  1. Jättekul inlägg, måste genast testa ”The Booty Reader”. Sedan kan jag gläda dig med att matfunktionen redan finns. Gå in på ICA.se och testa deras receptsök. Den är smart! Kolla i kylskåpet vad du har, skriv in tex basilika, kyckling. Vips, har du massor av förslag. Ju fler ingredienser du anger desto färre recept, men jag tror att det är ungefär vad du söker. Liknande funktion finns även på Tasteline.se.

    Lycka till med middagsinspirationen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s