God Jul och tack + ett lästips

Då var det dags att säga God Jul igen och vi tackar alla våra medarbetare, kunder och samarbetspartners för detta år som på många sätt varit ett mycket bra år.

Istället för att skänka en massa julgåvor så har Retail House istället valt att stödja Stiftelsen Livslust verksamhet i Lettland. Stiftelsen gör ett mycket bra arbete för att stötta föräldralösa ungdomar med utbildning så att de slutligen kan stå på egna ben och försörja sig själva.

Läs mer om Stiftelsen Livslust här

Dessutom har på initiativ av Retail Housare anordnats en insamling av leksaker till ett lokalt flyktingboende i Stockholm. Leksakerna kom till nytta och stor glädje hos de som tvingats försaka så mycket för att nå det mest basala i de svåraste tiderna. Jag är stolt och glad över mina kollegors engagemang.

Så slutligen för er som har lite tid över i jul så rekommenderar jag följande fördjupning i data som jag tror kan vara intressant.

Det är svenskarna och internt 2015. Jag har skrivit om detta förut men det är en rapport som verkligen tål att funderas över.

Ladda ned rapporten här

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s