ABOUT

Shopper marketing i världsklass

Vi är en shopper marketing byrå, med kontor i Stockholm och Oslo samt samarbetspartners i Köpenhamn och Helsingfors. I våra tre affärsområden Consult, Create och Activate har vi specialister, som med sin kompetens och erfarenhet kan få ditt varumärke att synas och sticka ut just där er målgrupp fattar sina köpbeslut.

[ CONSULT ]

Strategi – Utbildning – Expertis

Våra seniora rådgivare hjälper dig med övergripande affärsplaner och strate- 
gier som gör att investeringar i marknadsföring ger effekt och avkastning. Vi har en gedigen kompetens och vi står för branschens längsta och bredaste erfarenhet inom shopper marketing. Samtidigt som vi har ett nära samarbete med forskning och nätverk.

[ CREATE ]

Kommunikation – Idé – Form

Med insikt om shopper och retail tar vi ansvarar för hela den kreativa processen från idé till försäljningsresultat.

Med fingertoppskänsla och säljfokus jobbar vi proaktivt för att skapa nya lösningar med rätt tänk!

För bästa effekt tar vi fram kommunikation i alla led – säljkår, kedja, butikspersonal, komunikatörer och shopper. Vi fokuserar på interaktiva kanaler där köpbeslut fattas – främst butik, sociala och digitala mediaer

[ ACTIVATE ]

Struktur & Metod – Implementering – Analys

Vi har över 600 aktiva, dedikerade och engagerade kommunikatörer runt om i landet, varje vecka besöker de över 400 butiker och träffar tusentals shoppers direkt i butiken där köpbesluten tas.

Vårt callcenter har daglig kontakt med butiker, och vi vet vad som fungerar där ute. Vi kan säkerställa att kommunikationen kommer hela vägen ut, till shopper och till butiksanställda.

Med InStore Control, vårt webbaserade system för rapportering av bilder och information från butik, får du som kund möjlighet att direkt se resultatet i butik.

Vi rekryterar personal som har kompetens och engagemang för att arbeta i butik, antingen för fast anställning eller uthyrning för specifika uppdrag.Med InStore Control, vårt webbaserade system för rapportering av bilder och information från butik, får du som kund möjlighet att direkt se resultatet i butik.

In-Store Control ®

Vi vet att butiken ibland känns väldigt långt borta. Hur gärna man än vill kan man inte besöka 1000 butiker för att se hur ett kampanjmaterial ser ut i hyllan.

Vi har hittat en lösning genom InStore Control, som ger en unik möjlighet att från skrivbordet besöka alla de butiker där kampanjmaterial exponeras eller varumärke demonstreras.

Det ger ett unikt underlag för analys och åtgärder på kedje-, regions- eller butiksnivå. Det ger också fokus på butik och 100% kontroll.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s